top of page
Boek

Boek

mockup_IKL_NL_z.png

Wenst u één exemplaar van het boek te bestellen, dat kan dat, met gratis verzending, via o.a. volgende websites:

LannooCampus

Managementboek.nl

Bol.com

De digitale versie van het boek kan u downloaden via o.a. volgende websites

LannooCampus (epub)

Bol.com (Adobe ePub)

Wenst u meerdere exemplaren van het boek, wenst u één of meerdere gesigneerde exemplaren van het boek of organiseert u graag een inspiratie-sessie / keynote,
neem even
contact op.  Ik maak u dan graag een voorstel op maat.

Workshops

Workshops

Randstad Risesmart has the exclusive license to develop and facilitate workshops based on the vision in the book 'Everyone can lead'.

 

Randstad RiseSmart organizes workshops in which they guide your employees, at all levels in your organization, in finding answers to the question 'Which leader do I want to be'. Participants in these workshops end with a concrete action plan to bring out the best version of themselves and others.

Randstad Risesmart also develops and facilitates tailor-made workshops based on the leadership vision in the book 'Everyone can lead'. These workshops focus on the competency(s) on which you as an organization want to focus.

For questions and/or more information, you can always contact me.

 

Tree-ID

TreeID

Ik heb er bewust voor gekozen om met de opbrengst van mijn boek ‘Iedereen kan leiden’ een duurzaam en relevant initiatief te steunen. Ik was hierbij specifiek op zoek naar een organisatie die enerzijds de impact die het drukwerk van mijn boek heeft op het milieu zou kunnen ondervangen. Anderzijds zocht ik naar authenticiteit en een positieve connectie, de twee krachtlijnen in mijn boek over leiderschap.

In de samenwerking met TreeID zie ik deze gegevens ultiem gecombineerd. Zij realiseren boomprojecten waarbij unieke bomen met een verhaal worden aangeplant. Zij stellen de kracht van het authentieke en unieke verhaal van bomen en mensen centraal om de verbinding tussen bomen en mensen opnieuw leven in te blazen en om zo mee impact te hebben op de creatie van een groenere leefomgeving. Eén waar bomen gewaardeerd worden en oud mogen worden. Daarom heb ik gekozen voor TreeID.

 

TreeID.png
Community

Community

Beste,

 

#everyonecanlead verzamelt alle mensen die geïnteresseerd zijn in de leiderschapsvisie beschreven in het boek 'Iedereen kan leiden'.

Wordt u graag op de hoogte gehouden van de nieuwst ontwikkelingen en diensten ivm. #everyonecanlead, registreer u dan hieronder.

Wame groet,

Frans

Registration

Thank you for filling in the information below:

bottom of page