top of page
Boek

Boek

mockup_IKL_NL_z.png

Wenst u één exemplaar van het boek te bestellen, dat kan dat, met gratis verzending, via o.a. volgende websites:

LannooCampus

Managementboek.nl

Bol.com

De digitale versie van het boek kan u downloaden via o.a. volgende websites

LannooCampus (epub)

Bol.com (Adobe ePub)

Wenst u meerdere exemplaren van het boek, wenst u één of meerdere gesigneerde exemplaren van het boek of organiseert u graag een inspiratie-sessie / keynote,
neem even
contact op.  Ik maak u dan graag een voorstel op maat.

Workshops

Workshops

Randstad Risesmart heeft de exclusieve licentie voor het ontwikkelen en begeleiden van workshops gebaseerd op de visie in het boek 'Iedereen kan leiden'.

 

Randstad RiseSmart organiseert workshops waarbij ze uw medewerkers, op alle niveaus in uw organisatie, begeleiden in het vinden van antwoorden op de vraag 'Welke leider wil ik zijn'. Deelnemers aan deze workshops eindigen met een concreet actieplan om de beste versie van zichzelf en anderen naar boven te brengen.

Tevens ontwikkelt en begeleidt Randstad Risesmart workshops op maat op basis van de visie op leiderschap in het boek 'Iedereen kan leiden'. Deze workshops richten zich op de competentie(s) waar u als organisatie de focus op wil leggen.

Voor vragen en/of meer informatie, kan u steeds met mij contact opnemen.

 

Tree-ID

TreeID

Ik heb er bewust voor gekozen om met de opbrengst van mijn boek ‘Iedereen kan leiden’ een duurzaam en relevant initiatief te steunen. Ik was hierbij specifiek op zoek naar een organisatie die enerzijds de impact die het drukwerk van mijn boek heeft op het milieu zou kunnen ondervangen. Anderzijds zocht ik naar authenticiteit en een positieve connectie, de twee krachtlijnen in mijn boek over leiderschap.

In de samenwerking met TreeID zie ik deze gegevens ultiem gecombineerd. Zij realiseren boomprojecten waarbij unieke bomen met een verhaal worden aangeplant. Zij stellen de kracht van het authentieke en unieke verhaal van bomen en mensen centraal om de verbinding tussen bomen en mensen opnieuw leven in te blazen en om zo mee impact te hebben op de creatie van een groenere leefomgeving. Eén waar bomen gewaardeerd worden en oud mogen worden. Daarom heb ik gekozen voor TreeID.

 

TreeID.png
Community

Community

Beste,

 

#everyonecanlead verzamelt alle mensen die geïnteresseerd zijn in de leiderschapsvisie beschreven in het boek 'Iedereen kan leiden'.

Wordt u graag op de hoogte gehouden van de nieuwst ontwikkelingen en diensten ivm. #everyonecanlead, registreer u dan hieronder.

Wame groet,

Frans

Registratie

Hartelijk dank om de onderstaande informatie in te vullen:

bottom of page